Ne felejtsd el! Hamarosan anyák napja! ♥️ Gondolkodj előre, nehogy kifuss az időből, és adj át egy igazán emlékezetes pillanatot a Babkával. ♥️ (Most még időben vagy.)

Túl sok termék? Túl sok lehetőség? 😊 Elvesztél kicsit? Írj nekünk nyugodtan! Számítunk rád! Segítünk választani, eligazodni, kitalálni. Írj közvetlenül messengeren, vagy a hello@babkamanufaktura.hu email címen. 

 

Túl sok termék? Túl sok lehetőség? 😊 Elvesztél kicsit? Írj nekünk nyugodtan! Számítunk rád! Segítünk választani, eligazodni, kitalálni. Írj közvetlenül messengeren, vagy a hello@babkamanufaktura.hu email címen. 

Boros (méhecske) (A méhecskék se egyszer isznak egy virágból.)

4.390Ft

  • Ha a felsorolt extrák mellett bármi másra gondoltál, írj nekünk bátran üzenetet, és segítünk az elképzelésed megvalósításában! :)

Kézzel festett, egyedi termék. Néhány megjelölt termék kivételével soha nem használunk sablonokat, minden szabad kézzel zajlik. Kérheted különböző variációkban is, egyedi névre szóló feliratokkal, vagy a minta megváltoztatásával is, de tekinthetsz a termékre inspirációként, és megálmodhatsz egy teljesen rád szabott koncepciót. Több mint 800 saját termékünk van, tehát biztosan tudunk majd segíteni. :) Összeállíthatsz saját szetteket is természetesen. Ha nehezen igazodsz el a rengeteg kerámia és porcelán között, akkor ne érezd magad kellemetlenül, ha írsz nekünk! 😊 Mi is elveszünk néha sok mintában, természetes dolog, ha kérdezni szeretnél. A termékeket kézzel festjük, szárítjuk, hőkezeljük, ami időigényes folyamat, de ennek ellenére a 24 órás expressz kiszállításnak hála a legtöbb esetben 3-4 nap alatt meg is kapod a kiválasztott darabokat. A maximum kiszállítási időnk 10 munkanap, de ez ritkán fordul elő, és általában akkor, ha sok darabból álló teljesen egyedi kivitelezést kérsz. Ha nagyon sietned kell, akkor válaszd az SOS kiszállítást, mint feláras szolgáltatást. Ha SOS kiszállítást kérsz, akkor minden más munkát félreteszünk, és azonnal nekilátunk a tiédnek, hogy 1-3 nap alatt megkapd. Tipp: Ha nagyon sürgős, akkor írj nekünk messengeren, ahol gyorsan egyeztethetjük a részleteket, és igyekszünk segíteni, hogy az ajándékozás jól sikerüljön.  A termékekhez kérhetsz extrákat, mint díszcsomagolást, a tányérokhoz fali akasztót vagy állványt (Bögrék esetében, ha az állvány opciót bejelölöd, akkor egy fém akasztó kampót teszünk a csomagba.), üdvözlő kártyát, ami egy egyedileg szövegezhető, tartós alumínium kártya (nem papír). Ha bármilyen probléma lenne a rendeléseddel, akkor írj nekünk mielőbb. Fontos tudnod, hogy soha és semmilyen esetben nem érhet kár nálunk! Írj nekünk emailt a hello@babkamanufaktura.hu email címre, és maximum néhány nap alatt releváns választ adunk. Ha sürgős, akkor pedig válaszd a messengert! Ha nagyobb mennyiséget rendelnél viszonteladásra, rendezvényre, tudunk adni egyedi árajánlatot (min. 20 darab tétel előre kifizetett megrendelésétől). Számos kávézó, cukrászda, esküvő, céges buli lett egy kicsit emelkedettebb a Babka termékeitől. Bár kézenfekvő lenne, hogy emailben jelzed az igényt, mégis válaszd inkább ez esetben is a messengert, mert sokkal dinamikusabban tudunk ott egyeztetni. Figyelj, hogy jelentkezz be az üzenet küldésénél, és ne vendégként írj, mert az elveszhet. Nézz körül az oldalon! Bármilyen kérdés, kérés esetén, írj Babkának az oldalon található messenger ikon segítségével, vagy a megadott egyéb csatornák egyikén. Ne feledd! A Babkával átadott üzenetekre még évekig emlékezni fognak, és érezni fogják, hogy időt is, kreativitást is áldoztál rájuk. Nem csak letudtad a „feladatot” egy sablonos megoldással. Köszönjük, hogy itt vagy! Jó válogatást, tervezést kívánunk!
TÖBB INFÓ

KÉRDÉSED LENNE? ÍRJ BÁTRAN!

100% magyar termék!

A Babka Manufaktúra egy 100%-ban magyar kézműves termékeket gyártó, és értékesítő csapat!

Kérheted egyedi felirattal!

Ha szeretnéd a terméket egyedi felirattal ellátni, írj nekünk messengeren, és segítünk, megoldjuk!

Turbózd fel a rendelésed!

Tedd egyedivé a rendelésed egy-egy extrával, és emeld az ajándékozás örömét általa.

Ezek is érdekelhetnek!

0
0
A KOSARAD TARTALMA
Szállítás
Váltsd be a kuponod!
Kuponok, amire jogosult vagy:
babka10 Szerezz 10% kedvezményt! A vásárlásod végösszegéből 10% kedvezményt kapsz!
További kuponok, amik rád várnak:
40felett5 Szerezz 5% kedvezményt! Ha 40.000Ft felett vásárolsz, akkor további 5% kedvezményt kaphatsz!