Ne felejtsd el! Hamarosan anyák napja! ♥️ Gondolkodj előre, nehogy kifuss az időből, és adj át egy igazán emlékezetes pillanatot a Babkával. ♥️ (Most még időben vagy.)

Túl sok termék? Túl sok lehetőség? 😊 Elvesztél kicsit? Írj nekünk nyugodtan! Számítunk rád! Segítünk választani, eligazodni, kitalálni. Írj közvetlenül messengeren, vagy a hello@babkamanufaktura.hu email címen. 

 

Túl sok termék? Túl sok lehetőség? 😊 Elvesztél kicsit? Írj nekünk nyugodtan! Számítunk rád! Segítünk választani, eligazodni, kitalálni. Írj közvetlenül messengeren, vagy a hello@babkamanufaktura.hu email címen. 

Egyedi, kézzel festett esküvői ajándékok,
köszönőajándékok, kreatív kerámiák

Az esküvő mindannyiunk életében meghatározó esemény. Egy régi időszak végét és egy új, csodálatos közös út elejét jelenti. De nemcsak a szerelmesek számára fontos ez a nap, hanem a násznépnek is. Családok egyesülnek, barátságok erősödnek. Ünnepeljetek a Babka Manufaktúra egyedi, kézzel festett esküvői ajándékaival!

Festett portréval ellátott termékek

Az esküvő mindannyiunk életében meghatározó esemény. Egy régi időszak végét és egy új, csodálatos közös út elejét jelenti. De nemcsak a szerelmesek számára fontos ez a nap, hanem a násznépnek is. Családok egyesülnek, barátságok erősödnek. Ünnepeljetek a Babka egyedi, kézzel festett esküvői ajándékaival!

Esküvői köszönőajándékok

Különlegessé szeretnéd varázsolni közös életetek legszebb napját? Nem szereted a sablonos „mindenhol ilyet kaptunk” dolgokat? Rendelj egyedi köszönőajándékot! Egyedi feliratos borospohár, kávéscsésze? Művészeink saját kezűleg, egyenként elkészítik őket. Rengeteg ötletünk van, de a saját elképzelésedet is megvalósítjuk!

ELÉGEDETT VÁSÁRLÓINK:

Hogyan tudsz rendelni?

Tudjuk milyen fontos, hogy egy esküvőn minden passzoljon, ezért külön esküvői vevőszolgálatunk várja a megkeresésed! Mondd el az elképzelésed, a kívánt grafikát, az esküvőtök dátumát, a neveteket, mutass egy rajzot, mintát vagy akár egy közös fotót. Együtt kitaláljuk, a végleges grafikát!

0
0
A KOSARAD TARTALMA
Szállítás
Váltsd be a kuponod!
Kuponok, amire jogosult vagy:
babka10 Szerezz 10% kedvezményt! A vásárlásod végösszegéből 10% kedvezményt kapsz!
További kuponok, amik rád várnak:
40felett5 Szerezz 5% kedvezményt! Ha 40.000Ft felett vásárolsz, akkor további 5% kedvezményt kaphatsz!